Szervezőknek

FELKONF SZÖVEG:

„Hamarosan színpadra lép egy zenekar, melynek nevéhez olyan gyerekdalok köthetők, mint a „Nem akarok“, a „Hepehupa“, vagy a „Palacsinta“. Eddig öt lemezük jelent meg. Közülük három albumon, Bartos Erika vers megzenésítések, kettőn pedig saját szövegű dalok hallhatóak. A lemezek száma is mutatja, hogy rendkívül aktív csapatról van szó, akik minden koncerten szeretik felszántani a színpadot. No nem szó szerint! Jó bulizást kívánunk és kérjük, ne fogjátok vissza magatokat  és a Szüleiteket se!

Fogadjátok sok szeretettel és nagy tapssal a ........ KISKALÁSZ ZENEKART !“

MŰSOROK

Előadásainkat ajánljuk fesztiválokra, Művelődési Házaknak, cégeknek és minden olyan rendezvényre, ahol az igényes élő zenekari hangzás fontos és  színvonalas zenei programot szeretnének nyújtani gyerekeknek, szülőknek egyaránt. Mindegyik műsorban a közönség kedvenc dalai is elhangzanak (pl. Hepehupa, Buborék, Palacsinta,).

Hepehupa - Az eddig megjelent lemezek dalaiból készült válogatás. Az előadások mindig kicsit változnak, igyekszünk az évszakhoz, alkalomhoz illő dalokat összeállítani.
Sünkarácsony – A karácsonyi készülődés nagyon fontos minden család számára, így különös szerepet kap ez a koncert. Együtt szánkózunk képzeletben a gyerekekkel, madarakat etetünk, hóembert építünk, a koncert zárásaként pedig elénekeljük közösen a Kiskarácsony, Nagykarácsony című dalt
Salátamánia – Az előadás csupa zöldség és mese! A gyerekek játékosan, a zenén keresztül különféle érdekes zöldségekkel ismerkedhetnek meg, például a kóborló Paszternákkal,  a Feketeretek gyerekkel, (melynek neve eleve Ede s vele lesz egy eszperente mese) a fázós Padlizsánnal, Kukor-Icával és még sok-sok más zöldséggel, valamint számos érdekes salátafajtával. 
Gyere az Állatkertbe – A 2017 decemberében megjelent Cd-ből készült legújabb műsor, ami természetesen  az Állatkertbe visz el bennünket,  ahol találkozhatunk a Tatu famíliával, Zooli a zebrával, Bellával a vízilóval és még sok más érdekes állattal.

Műsoridő: kb. 50 perc + ráadás

Kiskalász zenekar

Varga Bori - ének, szaxofonok, furulyák
Sántha Gábor – ének, gitár
Boros Attila - basszusgitár
Mogyoró Kornél – ütőhangszerek

Márkus Gergő -  hangmérnök

A zenekar tagjai a szakmában elismert zenészek, akik több neves zenekarban és művésszel lépnek, vagy léptek fel. Egy-két példa: Rúzsa Magdi, Ghymes, Dés László, Makám, Palya Bea

LETÖLTHETŐ TARTALMAK:

Fényképek:

Kiskalász logó (ai, pdf, png és jpg formátumokban):

A különböző koncertekhez tartozó Artisjus műsorközlők:

A koncertek szervezéssel nem a zenekar foglalkozik, így bármilyen fellépéssel, eseménnyel kapcsolatos információért kérjük, fordulj bizalommal szervezőnkhöz az alábbi elérhetőségen:

Palicz Katalin szervező
Mobil: +36-30-273-1714
szervezes@kiskalasz.hu
katartstudio@gmail.com