BORIDALOK

Köszöntünk a Boridalok oldalon!

 

Varga Bori, a Kiskalász zenekar egyik alapító tagja ezúttal egy színes, zenés verseskötettel jelentkezik, BORIDALOK néven. A könyvben 19 dal, (Bori által írt és megzenésített vers) hallható, melyekhez Hornyák Barbara illusztrátor készített szemet gyönyörködtető akvarell képeket.

A könyv - amint ezt a címe is sejteti -, tartalmilag inkább a kisebb gyermek korosztály számára íródott, de éppúgy, mint a Kiskalász daloknál általában, itt is fontos szempont volt az igényes hangszerelés, a sok hangszín, hangszer megszólaltatása, így az album az egész családnak szórakoztató élményt nyújt.

A könyvhöz két hazai meghatározó női alkotó-művész írt gyönyörű méltatást: Bartos Erika és Rúzsa Magdolna. A versek hangulata a felnőtteket visszarepíti a huncutul ártatlan gyermekvilágba, a piciket pedig játékos szófordulatokkal gondolkodásra ösztönzi.

Keressétek Boridalokat a közösségi médiákon is:

           

BORIDALOK KONCERT IDŐPONTOK

Megjelent a Boridalok "Süss fel kicsi nap" című zenés verseskönyv, CD melléklettel.

KÖNYV RENDELÉS

 

SZERVEZŐKNEK:

Koncertszervezés:

Palicz Kati
+36 30 273 1714
katartstudio@gmail.com

Boridalok koncert - leírás

A “Süss fel kicsi nap” koncert (mely az azonos című zenés, verseskönyv anyagát mutataja be), elsősorban a kisiskolás, óvodás korosztály számára ajánlott, de interaktivítása miatt az egész családnak remek szórakozást nyújt.
Bori zenetanári tapasztalata és közvetlen hangvétele rögtön közös játékra ösztönzi a gyerekeket. A trió egyedi (néhol világzenei, olykor jazz-es) hangzása pedig igazi családias miliőt teremt.
Természetesen a műsorból nem maradhat ki két nagy Kiskalász sláger, a Hepehupa és a Palacsinta sem, melyeknek szintén Bori a zeneszerzője.

Műsoridő: 50 perc

Közreműködők:
Varga Bori - ének, fúvós hangszerek
Dakos Lilla - zongora
Hudák Zsófi - nagybőgő

 

Nagy felbontású fényképek letöltése:

Technikai rider:

 

Videók:

Média megjelenések:

Család-barát magazin
azember.hu
"Varázslatos gyerekzene..." beszélgetés Koncz Eszterrel